het werk

Mail ons

onze diensten

icon web design

WEB DESIGN

Meer dan 50% van het huidige online verkeer is afkomstig van mobiele apparaten. Daarom zijn onze ontwerpen volledig responsief voor elk digitaal apparaat. We bouwen web interfaces gericht naar de gebruiker, terwijl we ons focussen op het creëren van een meerwaarde voor uw organisatie.

icon Content Management

CONTENT MANAGEMENT

Wij begrijpen dat uw bedrijf blijft evolueren. Dat geldt ook voor de inhoud van uw website. We werken met het Webflow en WordPress platform om u een makkelijk te hanteren, maar efficiënt content management systeem te bieden.

icon SEO

Search engine optimization (SEO)

Als u potentiële klanten wilt aantrekken is het nodig om uw website up-to-date te houden voor zoekmachines. Wij bieden ondersteuning voor nu en voor de toekomst.

icon SEA

Search Engine Advertising (SEA)

Heeft uw bedrijf een duwtje in de rug nodig? Online adverteren brengt de nodige aandacht naar uw website, producten of diensten.

icon CRO

CONVERSION RATE OPTIMIZATION

Waar SEO en SEA verkeer voor uw website zullen genereren, zorgen wij ervoor dat we uw doelstellingen, en de behoeften van uw klanten begrijpen om uw vooropgestelde doelen te bereiken.

icon Video

VIDEO OPNAMES

De juiste video zal de zoekresultaten voor uw website optimaliseren, uw conversie verhogen en ervoor zorgen dat uw klanten de boodschap die u wilt verzenden beter onthouden.

icon photo

Fotoshoot

Het doel van afbeeldingen op uw website is aan de ene kant de blik van de bezoeker sturen in de gewenste richtingen en aan de andere kant het lezen en verwerken van teksten vergemakkelijken. Een persoonlijke fotoshoot zal dan ook meteen de aandacht trekken en de juiste indruk achterlaten bij uw potentiële klanten. Ze kunnen van grote waarde zijn om een relatie op te bouwen met uw online publiek.

icon e-commerce

E-COMMERCE

Door de impact van de recente Covid-19 pandemie zien grote en kleine bedrijven het aantal online verkopen toenemen. Het is nu het moment om de verkoop van uw producten te digitaliseren.

icon e-mail

EMAIL CAMPAGNES

Maximaliseer het bereik van uw website met emailmarketing. Trek potentiële klanten over de streep of maak van eenmalige klanten enthousiaste fans.

ons portfolio

LimbergDail

Limbergdail is een conceptontwerp om onze brede waaier aan mogelijke stijlen te tonen en ons vermogen om ons aan te passen aan elke soort klant.

Meer info

Shot by Brent

Shotbybrent.be is een op maat gemaakte portfoliosite gebouwd in Wordpress voor Brent Van den Abbeele. Een Belgische Director of Photography voor documentaires, tv-commercials, televisie en visuele kunsten, alsook op sociale media.

Meer info

Miklo Body care

Miklo body care is een online winkel voor natuurlijke veganistische lichaamsverzorgingsproducten die in België worden geproduceerd. We hebben nauw samengewerkt met de eigenaar Martina om een ontwerp te maken dat de merkidentiteit behoudt. We zorgden voor SEO en zetten een e-commerce Google Analytics pagina op om alle conversies bij te houden. Op basis van deze informatie hebben we aanpassingen doorgevoerd en de verkoop aanzienlijk verhoogd.

Binnenkort meer info

Onze werkwijze

Communicatie

Tijdens een intakegesprek willen we graag kennismaken met uw organisatie. Waar staat u voor, wat zijn uw behoeften en waarden en welke digitale communicatiemiddelen gebruikt u op dit moment? Vervolgens moeten we inzicht krijgen in uw klanten. De klanten die u momenteel heeft en de klanten die u wilt hebben. Wat proberen deze klanten te bereiken op uw website?

1

2

Conceptvorming

Op basis van uw behoeften en die van uw bezoekers ontwikkelen we een content strategie. Welke content is nodig voor uw doelstelling? We creëren een informatie-architectuur waarin we de content categoriseren, labelen en organiseren, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren op uw website.

Ontwerp en ontwikkeling

Rekening houdend met uw huidige huisstijl ontwikkelen we een ontwerp voor zowel mobiele apparaten als desktop. Bij elke stap van het proces, blijven we in contact met u en passen we ons aan uw verwachtingen aan. We verzamelen al uw feedback en doen herzieningen.

3

4

Publiceren en beheren

Wij realiseren ons dat uw bedrijf niet statisch is en dat uw website dat ook niet mag zijn. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om inhoud toe te voegen en te wijzigen, met behoud van het ontwerp dat wij voor u hebben gecreëerd.

contact