limbergdail

UI Design 2020

Dit is een conceptontwerp voor het fictieve advocatenkantoor LimbergDail. Het is een goede showcase voor onze diensten.

De Hero sectie van de landingspagina voorziet twee ‘call to action’ knoppen. De primaire, meest visueel dominante knop, brengt de gebruiker naar de contactpagina, waar hij het hoofddoel van de website kan voltooien, contact opnemen met het bedrijf. De rest van de homepage heeft 2 doelen. Het wil de bezoeker informeren over wie er werkt, alsook een vertrouwensband en een persoonlijke relatie opbouwen.

Structuur

Home

Practice Areas

Legal Team

Contact

Bussines

Entertainment

Medical

Vertrouwen scheppen

Potentiële klanten willen weten aan wie ze hun juridische kwesties kunnen toevertrouwen. Ze willen zich informeren over het bedrijf, maar belangrijker is dat ze weten met wie ze zullen samenwerken. Daarom voorzien we op de homepagina foto's van het juridische team, terwijl we de mogelijkheid bieden om meer te ontdekken. De sectie is omgeven door een blauwe achtergrond, een kleur die wordt ervaren als een teken van stabiliteit en betrouwbaarheid.

Limbergdail mockup tablet legal team
Limbergdail home page design

CONTACT

Gebruikers van de website hebben vaak specifieke vragen en geven de voorkeur aan een email of een contactformulier in plaats van een telefoontje, omdat het hen de tijd geeft om hun bericht op te stellen en te herevalueren. We hebben het aantal vereiste invoervelden voor het contactformulier geminimaliseerd om elke drempel om contact op te nemen met het advocatenkantoor weg te nemen.

Limbergdail contact page design

Kleur

Typografie

Aa

Cinzel

+

Aa

Open Sans

MOBIEL

Op de mobiele versie van de legal team pagina wilden we alle informatie uit de desktopversie behouden, zonder het overzicht op de beperkte beschikbare schermruimte te verliezen. Een uitklapmenu per teamlid bleek de oplossing.

Limbergdail mockup mobile legal team dropdown menu

Sociale media

contact